Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yaylamızı Tanıyalım
 ERZURUM / PAZARYOLU / GÖZTEPE KÖYÜ : Yaylamızı Tanıyalım
Konu Konu: Yaylamı ben bilirim Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
SaLimTemuroğlu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 6
Gönderen: 21 Ocak 2007 Saat 16:40 | Kayıtlı IP Alıntı SaLimTemuroğlu

Yaylamız, yazları inekleri ve tosunları otlatmak amacıyla kurulmuş olup et,süt,peynir,yoğurt,lor,papara kalacoş vs vitamin protein ve minarel yüklü yiyecekelrin reşberlere hazırlanması için bulunmaz bi mekandır her yaz cıcıl cıvıl olan yaylamız kışları yayla indiği için çok tenhalaşır
Ayrıca çok yüksek ve muhhteşem bir dağ olan Koru da buradadır resimleride sitemizden görebilirsiniz

byHalo
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Gönderen: 09 Temmuz 2007 Saat 13:10 | Kayıtlı IP Alıntı byHalo

Yayla deyince aklıma cocuklugum gelir.Yayla bizim koyun cocuklarının hemen hemen hepsinin tattıgı unutulmaz guzellikteki duygulardan sadece birkacının yaşandıgı yerdir bence.Evt unutulmaz.. Kim unutabilir KUNKARIN TAŞINI cıkmıssa tepesine birdefa gormusse ordaki seyrine doyulmaz manzarayı..Kim unutabilir SIRTI vede kucuk taslardan yaptıgımız o harika minik ewleri.SARICİCEK,DELİKTAS,KANLI GÖL vede birsürü.....Bunlar unutulmayan ve iz bırakan hatıralarla doludur bizler için.Hele siz koyden yaylaya giderken o yol kenarındaki ÇAMLIPUHAR'dan bir kanakana su icin gorun ozaman kaynak suyun tadını...Bunları anlatmakla bitiremem ben..BU VE BUNUN GİBİ BİRCOK GUZELLIKler HALA KOYUMUZDE VE HERZAMAN ORDALAR...Herkesin gormesini ve bu guzelliklerden nasibini almasını tavsiye ederim.

ismail
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 10
Gönderen: 25 Ekim 2007 Saat 13:12 | Kayıtlı IP Alıntı ismail

Bizim cocuklugumuz güzeldi tabii yaylada ve köyle oldugumuz zamanlar üzgürük cünki şehirden farklı oralar. ben yaylayı yada köyümü düşünürken tamamen şehirde olan şeylerden ayırıp öyle düşlüyorum bilmiyrum bu bana daha hoş bir his veriyor.. bircok maceralarımız oldu yaylada özellikle cünkü cocuklugumuzun buyuk kısmını orda gecirdik.. kardeşiminde dediği gibi unutulmaz birer güzel anıdır hatıradır.. diger arkadaslardanda yorum bekliyorum özellikle o dönemler beraber zaman gecirdiğimiz cocukluk arkadasları... :)
Yukarı Dön Göster ismail's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ismail

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma