| Yazanlarda |
|
Reis Yeni Üye

|
| Gönderen: 27 Temmuz 2006 Saat 10:08 | Kayıtlı IP
|
|
|
dernek binamızda yterli dercede bir kütüphanemiz yok dernek yönetimi öncelikle derneğe bir kütüphane kazandırmalı, bununla beraber dernekte gençlere yönelik bilardo, masa tenisi, satranç ve daha bir çok etkinlik yapılabilir hatta daha ilgi çekici olması açısından bu alanlarda turnuvalar düzenleneilir.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
byHalo Yeni Üye

|
| Gönderen: 02 Ağustos 2006 Saat 06:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
Derneğimiz gelişmekte olup dahada gelişeceğine eminim.Ama önceliğin biz gençlerden yapılması konusunda ısrar ediyorum.Bu ısrarımın sebebini şöyle acıklayayım.Bu derneğin geleceği biz genclere bağlıdır.Bizler ne kadar derneğe yakın durursak yapılacak projelele bu mumkun olacaktır.İleride okadar güzel şekilde derneğimize sahıp cıkarız.ç
|
| |
Selçuk DEMİR Moderatör

|
| Gönderen: 06 Ağustos 2006 Saat 13:31 | Kayıtlı IP
|
|
|
Evet Derneğimizde bir kütüphane olması şart! Bunu daha önce dile getirmiştim. İnşallah bunlar sözde kalmaz ve gerekenler yapılır. Bizler de elimizden geldiğince yardım ederiz.
__________________ Kimse Ölmek İçin Genç Değildir!
|
| Yukarı Dön |
|
| |
DmR_TüRk Yeni Üye

|
| Gönderen: 20 Ağustos 2006 Saat 14:49 | Kayıtlı IP
|
|
|
S.a evet derneğimizin yeni binası açıldı ama çok eksiği var yapılması gerekenler en kısa zamanda tamamlanmasını istiyıoruz. Gerekenlerin yapılmasını umuyoruz.Saygılarımla...!
__________________ Unutma!Susmak Her Zaman Evet Demek Değildir...!
|
| Yukarı Dön |
|
| |
TaHSiN aYDıN Yeni Üye

|
| Gönderen: 11 Eylül 2006 Saat 10:26 | Kayıtlı IP
|
|
|
4
Selamun Aleyküm
Gerçektende herkesin dediği gibi derneğimizin bir çok eksiği var.Dernek lokali yapıldıktan sonra diğer eksiklikler unutuldu ve öylece kaldı.Bencede bir an önce derneğin eksikliklerinin tamamlanması lazım.Gençler için düşünülen ikinci katında biran önce faaliyete geçmesi gerekiyor.Tabiki biz gençleri düşünen varsa.Neyse şimdilik diyeceklerim bunlar.
Hadi ALLAH'a emanet olun.Göztepe Köyünden Sevgilerle...
__________________ Uçup Da Gittin Avuçlarımdan; Tutamadım!...
|
| Yukarı Dön |
|
| |